Ericsson Square Dancers
 

Medlemskap i ESD

Vill du bli medlem i Ericsson Square Dancers?
Det går alldeles utmärkt! Vi har en härlig atmosfär och gemenskap inom klubben, med olika aktiviteter – förutom kurser i squaredans – och vi välkomnar nya medlemmar!

För dig som redan är graduerad squaredansare är det bara att skicka in en ansökan om medlemskap till klubbens sekreterare Lars-Erik Svensson med följande uppgifter:

  • För- och efternamn
  • Adress
  • Telefonnummer/Mobilnummer
  • Emailadress
  • Dansnivå
  • Moderklubb om annan än Ericsson Square Dancers

När vi fått din medlemsansökan kommer du att få en bekräftelse på att den är mottagen. Styrelsen kommer sedan att behandla din ansökan och därefter får du besked om medlemskapet och mer information.

För dig som inte är squaredansare går du en nybörjarkurs i klubbens regi och blir graduerad squaredansare. Då blir du medlem automatiskt.
Klubben startar en nybörjarkurs i mitten av september varje år och du blir en graduerad squaredansare under våren året därpå.
Under våren publiceras information om höstens nybörjarkurs på klubbens hemsida med mer detaljer om nybörjarkursen.

Men vad är då medlemsavgiften? Jo, för det första bestäms medlemsavgiften för kommande år på klubbens årsmöte i mars och den betalas innan det kommande året börjar.
Medlemsavgiften är för närvarande 170 kr per år.

Klubben hanterar alla personuppgifter enligt EU-direktivet GDPR. Det innebär att dina personuppgifter stannar inom klubben och används i tillämpliga delar bara när de behövs för klubbens verksamhet. Vill du veta vilka personuppgifter om dig som är registrerade hos klubben, eller om det är någon uppgift du vill ska raderas eller uppdateras, kontakta Lars-Erik Svensson. Klubben registrerar inga personnummer på sina medlemmar.

Om det är något annat du undrar över – tveka inte att då kontakta Lars-Erik Svensson!2018-11-14